Billedbehandling
Billedbehandling

Digitale billeder
Digitale bilder

Her gives et overblik over krav til digitale billeder som skal bruges til tryk. Vejledningen beskriver bl.a. i hvilket filformat billederne bedst leveres, i hvilke størrelser billederne kan bruges, og hvilke krav der stilles til kalibrering af skærm og prøvetryk-systemer.
Her gis et overblikk over krav til digitale bilder som skal brukes til trykk. Veiledningen beskriver bl.a. i hvilket filformat bildene best leveres, i hvilke størrelser bildene kan brukes, og hvilke krav som stilles til kalibrering av skjerm og prøvetrykksystemer.

Farvestyring
Fargestyring

Her er en beskrivelse af hvad colormanagement og ICC-Profiler er og hvordan de bruges hos Narayana Press: Du kan læse beskrivelsen her.
Her er en beskrivelse av hva color management og ICC-Profiler er og hvordan de brukes hos Narayana Press: Du kan lese beskrivelsen her.

ICC-profiler
ICC-profiler

ICC-profiler – installation
ICC-profiler – installasjon

Her er en beskrivelse af hvordan man installerer ICC-profiler:
Du kan læse vejledningen her.
Her er en beskrivelse på hvordan man installerer ICC-profiler:
Du kan lese veiledningen her.

ICC-profiler med GCR – indstillinger i Photoshop
ICC-profiler med GCR – innstillinger i Photoshop

Her er en beskrivelse af de indstillinger man bruger i Photoshop, for at opnå det bedste resultat, når man konverterer med GCR-profiler:
Du kan læse vejledningen her.
Her er en beskrivelse av de innstillinger man bruker i Photoshop, for å oppnå det beste resultat når man konverterer med GCR-profiler:
Du kan lese veiledningen her.

Scannervejledning
Skannerveiledning

I forbindelse med levering af både originaler til scanning og elektroniske filer anbefaler vi at benytte Narayanas scannervejledning. Her kan du bl.a. angive de ønskede filnavne, størrelser og papirtype.
I forbindelse med levering av både originaler og elektroniske filer til skanning, anbefaler vi at Narayanas skannerveiledning blir benyttet. Her kan du bl.a. angi de ønskede filnavnene, størrelser og papirtype.

Se flere vejledninger her Se flere veiledninger her
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at maile eller ringe Har du spørsmål er du alltid velkommen til å sende en e-post eller ringe