DTP afdelingen

Her sker opsætningen af tekst og illustrationer. Det kan være rene tekstbøger som romaner og ordbøger, eller gennemillustrerede undervisnings-bøger og kunstkataloger. Der ombrydes hovedsageligt med programmet Adobe InDesign.

Alle gængse tekstbehandlingsprogrammer konverteres. Tekstformatering og ombrydning sker efter standarder der sikrer konsistens i udseende og opsætning, både i den enkelte bog og i serier. De klassiske typografiske idealer kombineres med moderne kreativitet – alt efter kundens ønsker.

Afdelingen er vant til at håndtere opgaver med specialtegn, tabeller, noter og indeksering, samt komplicerede opsætninger som fagbøger, leksika, videnskabelige værker mm.

Trykt materiale kan OCR scannes, så teksten bliver redigerbar igen.

Narayana Press tilbyder at lave grafisk design af både omslag og indhold. Eller ombrydningen kan følge et principlayout eller layout udarbejdet i samarbejde med kunden.

Kunder er velkomne til at deltage i opsætningen. Coronasikker afstand sikres ved arbejde på synkrone skærme. Det er også muligt at deltage i arbejdet udefra via en opkobling til skærmen hos Narayana Press og en telefonforbindelse.

Illustrationer fra alle gængse tegneprogrammer konverteres eller rentegnes efter ønske, hovedsageligt i Adobe Illustrator. Dobbeltcheck tilstræber fejlfrie korrekturer uden orddelingsfejl.

Billedgalleri