Aarhus Universitetsforlag på besøg

24-04-2018
courtesy of Aarhus Universitetsforlag
I forbindelse med trykningen af bøgerne ‘Sydhavsøen’ og den nyeste Tænkepause ‘Kød’ er et hold redaktører og grafikere fra Aarhus Universitetsforlag på besøg for at se trykkeriet og de nye maskiner.
Øverst ses der både på et frisk trykark og en falset blåkopi af ‘Sydhavsøen’, der er ved at blive trykt på den nyeste af narayana’s to Rapida 106 trykmaskiner. Fra venstre ses trykker Thomas Juul, grafiker Jørgen Sparre, redaktør Karina Bell Ottosen, redaktør Leif Balthzersen, redaktør Lea Albrechtsen, ordrestyrer Catrine Marcussen, redaktør Cecilie Harrits, redaktionschef Søren Mogensen Larsen og ordrestyrer Poul Lauritsen.
Til højre og nedenunder ses et par glimt fra trykningen af omslaget til Tænkepause nr. 60, ‘Kød’. Søren Mogensen Larsen er ansvarlig for serien, som startede i 2012 og rundede 1 million solgte eksemplarer i slutningen af sidste år.
Et glimt fra trykningen af ‘Sydhavsøen’, hvor Jørgen Sparre har stået for den grafiske tilrettelæggelse, og Karina Bell Ottosen for redaktionen.
Tre glade redaktører.