Trykstart på 3 bøger med det svenske forlag Journal

19-04-2018
courtesy of Journal
I dagene 16.-19. april blev 3 fotobøger klargjort og trykt for det svenske forlag Journal. Det var ‘Fast Cities’ med billeder af den norske fotograf Morten Andersen – ‘Open Shutter Hammarkullen’ med billeder af den svenske fotograf Hendrik Zeitler – og ‘Halfway Mountain’ med billeder af den italienske fotograf Guilia Mangione.
Øverst vurderer den norske fotograf Morten Andersen sammen med trykker Thomas Juul et trykark fra bogen ‘Fast Cities’. Bogen er en samling af fotos fra 9 af verdens største byer (Mexico City, Cairo, Mumbai, Kolkata, Dhaka, Shanghai, Sao Paulo, Djakarta og Lagos), og udkommer i maj måned på Forlaget Journal.
Til venstre et glimt fra scannerafdelingen, hvor Morten Andersen og forlagsdirektør Gösta Flemming sammenligner prøvetryk fra scannerafdelingen med medbragte farveprint.
Scannerfører Flemming Haxholdt og Hendrik Zeitler får de sidste farvekorrektioner på plads til bogen ‘Open Shutter Hammarkullen’.
‘Open Shutter Hammarkullen’ er i stort format og viser en samling flotte, lyseksperimenterende fotos taget i Göteborg-forstaden Hammarkullen. Bogen udgives i maj måned på forlaget Journal. Her ses trykker Lars Thyssen sammen med forlagsdirektør Gösta Flemming fra Journal.
Guilia Mangione vurderer et trykt ark til bogen ‘Halfway Mountain’ sammen med Gösta Flemming. Bogen er en række billeder taget i Danmark som en undersøgelse af, om Danmark virkelig er verdens lykkeligste land, som det ofte bliver kaldt. Til venstre trykker Lars Thyssen.